Preferinte Cookies
Preferinte Cookies

Termeni și condiții de utilizare

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului IEFTIN-DA-BUN.RO supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

SC STYLE SALON TONIC  SRL, reprezentata prin site-ul  www.ieftin-da-bun.ro  depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. 
Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC. STYLE SALON TONIC SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. 


De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SC. STYLE SALON TONIC SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC.  STYLE SALON TONIC SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SC.  STYLE SALON TONIC SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. 
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii firmei SC.  STYLE SALON TONIC SRL .

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC. STYLE SALON TONIC SRL si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA  prin care firma SC.  STYLE SALON TONIC SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 

Daca  sunt nemultumit de produsele achizitionate , le puteti returna in termen de 14 zile si va vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra , dupa o verificare prealabila a produselor returnate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului folosind un serviciu de transport care sa asigure integritatea produselor . Inainte de a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de email  contact@ieftin-da-bun.ro  si sa mentionezi in mesaj numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse . In maxim 14 zile de la data returnarii vei primii contravaloarea comenzii in contul bancar specificat  .  Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate .  Nu vor fii acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari  fizice, semne de purtare , lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale . Adresa de returnare a produselor este sc  STYLE SALON TONIC srl , str. Amintirii nr 17 , sector 1 , Bucuresti , tel 0766 33 88 40

Fotografiile au caracter informativ si uneori pot contine inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze , la fel dimensiunile sau modelele ce sunt desenate pe produse.

Ne declinam raspunderea pentru situatia in  care apar erori de software sau defectiuni tehnice la server.

In cazul oricarei situatii create , de care sunteti nemultumit , trebuie sa ne informati pe adresa de email contact@ieftin-da-bun.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

IEFTIN-DA-BUN.RO se  angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai , precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta ,ulterior primirii comenzii, pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Conform legii utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces , de interventie asupra datelor , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei . Totodata  utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale  care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea acestora .Pentru execitarea acestor drepturi  utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa , datata si semnata pe cale postala la adresa sc  STYLE SALON TONIC srl , str. Amintirii nr 17 , sector 1 , Bucuresti

SUPLIMENTARE TAXE 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului afisat pe site si din pretul de transport.

Preturile afisate pe site nu includ TVA deoarece firma nu este platitoare de TVA.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida , indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze . Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor ,clientul accepta TERMENII SI CONDITIILE din prezentul contract, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.