Preferinte Cookies
Preferinte Cookies

Comanda

Procesul de comanda pe site-ul "Ieftin-Da-Bun.ro" este simplu, rapid si eficient, astfel incat oricine poate cumpara produsele dorite in doar cateva minute.

Tot ce trebuie sa faci este sa cauti produsul dorit navigand prin lista de produse / categorii, sau direct cu functia "Cautare".

Odata ce ai gasit articolul preferat, nu trebuie decat sa dai click pe imaginea acestuia pentru a fi redirectat la pagina cu detalii. 

Atentie: Produsul se poate adauga direct in cos, dar noi recomandam sa accesezi mai intai pagina lui pentru a vedea mai multe imagini, descrierea si specificatiile acestuia si asa mai departe. Mai mult decat atat, unele produse au atribute precum culoare sau dimensiune, care pot fi selectate doar din pagina acestuia.

Poti adauga in cos oricate produse doresti, cu conditia ca valoarea minima de plata (fara transport) sa fie de 50 RON. 

Creare cont

In momentul finalizarii comenzii, vezi avea optiunea de a crea un cont nou sau de a finaliza comanda ca "oaspete".

Ieftin-Da-Bun permite clientilor sa cumpere produse fara a crea un cont pe site (Optiunea "Guest Checkout"). Cu toate acestea, pentru a eficientiza procesul, noi recomandam crearea unui cont de client. Astfel adresa si datele dvs vor fi salvate, ceea ce va usura cu mult comenzile viitoare. De asemenea, fara un cont de client nu puteti beneficia de retururi, nu puteti urmari comanda si nu veti avea un istoric al comenzilor.

Mai mult decat atat, Ieftin-Da-Bun va organiza  oferte promotionale si reduceri DOAR pentru clientii inregistrati.

Livrare si Plata

Momentan, Ieftin-Da-Bun va pune la dispozitie 1 metoda de livrare: 

- Curier Rapid

PRET 18 RON  INDIFERENT LOCATIA (NATIONAL) SI GREUTATEA

Coletul dvs va fi livrat personal iar plata se poate face doar RAMBURS. Asta inseamna ca dvs platiti doar in momentul in care primiti coletul cu produsele comandate.

Pentru orice nelamuriri, intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact sau direct la numarul de telefon 0 766 338 840.

___
Echipa Ieftin-Da-Bun